Despre noi

FelicitarideSarbatori.ro este un website administrat de Media Market Distribution srl si isi propune sa fie un magazin online specializat in a oferi companiilor si persoanelor fizice o selectie cat mai vasta de felicitari business pentru partenerii de afaceri si cadouri pentru sarbatori. Echipa noastra are o experienta de 7 ani in domeniul productiei publicitare si al tipariturilor ceea ce este o garantie in plus pentru clientii nostri ca vor beneficia de servicii si produse de calitate.
FelicitarideSarbatori.ro este un website administrat de Media Market Distribution srl si isi propune sa fie un magazin online specializat in a oferi companiilor si persoanelor fizice  o selectie cat mai vasta de felicitari business pentru partenerii de afaceri si cadouri pentru sarbatori. Echipa noastra are o experienta de 7 ani in domeniul productiei publicitare si al tipariturilor ceea ce este o garantie in plus pentru clientii nostri ca vor beneficia de servicii si produse de calitate.
 
Perioada economica dificila pe care o traversam ne obliga pe toti sa acordam o foarte mare atentie rezultatelor pe care le asteptam in urma investitiilor in marketing pe care le bugetam. Aparent un articol simplu si poate insignifiant pentru multi dintre noi, felicitarea este acel ceva care le aminteste clientilor nostri activi, inactivi sau potentiali de produsele noastre, de brand-ul pe care il reprezentam si de noi ca persoane.
 
De aceea nu trebuie neglijat mai ales ca sarbatorile sunt momente frumoase pentru noi toti. Acestea sunt motivele pentru care am creat un site special pentru Felicitari de Sarbatori.
 
Media Market Ditsribution srl - RO28000620, J40/1229/2011.
 
Unele produse (felicitarile) se livreaza personalizate la cerere si va invitam sa ne contactati la adresa de mail: cristina.niculescu@kbc.ro sau tel: 0736 627 931 pentru orice intrebare sau fixarea unei intrevederi.
 
Comenzile in valoare de min. 300 lei + tva beneficiaza de livrare gratuita in orice oras din Romania.